fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Biblioteca sentimentala. Carti cu suflet, dar si reduceri de 50%

Foarte interesante formularile si pozitionarile din librariile online. de ceva vreme le urmarim mult mai atent, pentru  a le si consemna cu bookurie in acest blog.

“Impachetarile” creative ne plac si iata ne si cuceresc. Asa ca le promovam cu drag, dar ii si felicitam pe cei implicati. Una dintre cele mai active librarii in mediul online este elefant.ro. O sa vedeti multe dintre cartile lor promovate la noi, dar cu siguranta acest lucru se intampla si in multe alte parti.

Cei preocupati de marketing (fie ca sunt profesionisti sau doar spectatori ai acestei meserii) stiu ca nu este de ajuns sa tai din preturi pentru a avea si succes. Succesul tine in mare parte (cea mai mare spunem noi) de comunicare, de felul cum anunti acel lucru. Evident tine si de moment, de concurenta si, nu in ultimul rand, de noroc.

Norocul elefantului este ca editorii inca mai scot carti bune. Succesul elefantului tine pana la ultimul leut cheltuit de noi pentru cumpararea unei carti online de calitatea cartilor pe care publisherii le promoveaza. Si ne bucuram, in acest an, si de carti foarte bune, dar si de preturi excelente.

Asa si cu ideea din titlu. Care, asa cum se vede si din poza de mai jos, nu ne apartine. Va apartine!

Daca sunteti interesat de achizitia unei carti mai de corason, cautati prin colectie si cu siguranta veti gasi ceva sa vi se potriveasca. Altfel, multe dintre cartile de acolo sunt perfecte si minunate pentru a fi facute cadou. Au mesaj, nene…

Pentru a vedea cartile din colectie click aici sau pe poza de mai jos.

carti cu suflet

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inteligenta ecologica, de Daniel Goleman (20% reducere)

Next Article

Concurs: Castiga romanul «Logofatul de taina», de Rodica Ojog-Brasoveanu

Related Posts

Total
0
Share