fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Black Friday 2018, Ziua Marilor Reduceri!

Black Friday 2018 se anunță a fi memorabil. În ultimele zile am văzut tot mai multe magazine online ce anunțau reduceri extraordinar de mari pentru ziua de 16 noiembrie. Căci da, adevăratul Black Friday va fi în 16 noiembrie, ziua în care o să ai ocazia să-ți cumperi cam tot ce-ți dorești la un preț foarte mic.

Reducerile cele mai mari se vor găsi și în acest an în magazine precum eMAGElefantLibris, Esteto, Vivre, SomproductKalapodFashion Days și Nemira. Dar acestea sunt doar câteva. O listă cu magazinele participante la Black Friday 2017 o găsești în această pagină.

Ai grijă ca în toate magazinele online pe care le urmărești să ai și cont de utilizator creat. Va fi buluceală mare și tu ai nevoie să poți plasa comanda foarte repede.

Va trebui să te pregătești și cu ceva răbdare, multe dintre magazine vor avea sincope în funcționare. Așa a fost și în anii trecuți. Sunt foarte mulți care vor să cumpere, așa că sistemele mai și sughiță. De Black Friday doar cei mai perseverenți reușesc să facă cele mai bune afaceri.

Un alt lucru pe care trebuie să-l faci. Cum ai văzut un produs care te interesează, pune-l în coșul de cumpărături și lansează comanda. Nu sta să aduni mai multe lucruri, stocurile sunt limitate, cele mai bune oferte se vor epuiza foarte repede. Mai bine faci 10 comenzi, cei din magazinul online vor ști să le colecteze pe toate și să ți le trimită într-un singur transport. Sau două. Sau trei… :) Cam așa se întâmplă de Black Friday. Mult succes!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Black Friday

Start Black Friday la Elefant! Reduceri de până la 90%

Next Article
eMAG

Black Friday 2018 - Ofertele eMAG

Related Posts

Total
0
Share