fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Black Friday de iarnă la Elefant – reduceri de până la 90%

Black Friday de iarnă

Elefant a dat start campaniei Black Friday de Iarnă – o nouă rundă cu reduceri foarte mari la cărți, dar și la multe alte produse. Reducerile anunțate ajung până la 90%, iar în cazul cărților avem multe surprize plăcute – cărți de care s-a vorbit foarte mult, prezențe în topurile internaționale, pot fi cumpărate astăzi la cele mai mici prețuri.

Black Friday de Iarnă este cea mai mare campanie de reduceri din acest an, profitați de aceste zile și comandați-vă cărți sau orice altceva vă mai doriți din generoasa ofertă de la Elefant.

Pe lângă cărți, în campania Black Friday de Iarnă sunt reduceri foarte bune și la parfumuri, cosmetice, jucării și produe pentru copii, dar și produse din categoria Home & Deco.

Iar pentru cei care vor să asezoneze o carte bună cu ceva deosebit, Black Friday de Iarnă ne propune și o selecție de vinuri de calitate pe care le putem comanda astăzi la prețuri foarte bune.

Profită și tu de reducerile Black Friday de Iarnă și comandă azi măcar câteva cărți. Este una dintre ofertele cu care nu ne întâlnim foarte des. Campania se desfășoară în perioada 17-21 februarie.

bogdan
Total
6
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Librex

Librăria online Librex a încheiat 2020 cu afaceri de 1 milion de euro

Next Article
Breaking News

Breaking News Litera: reduceri de până la 90% și carte CADOU

Related Posts

Total
6
Share