fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Black Friday Libris – reduceri de până la 95%

Black Friday Libris

Black Friday Libris începe la primele ore ale zilei de 15 noiembrie și durează o singură zi. Ai parte de un Black Friay memorabil, Libris oferă reduceri de până la 95% la mii de cărți, dar și multe alte surprize.

Toate cărțile Libris vor avea reduceri de Black Friday, așa că e timpul să-ți pregătești lista și să-ți comanzi toate cărțile pe care le-ai tot urmărit în ultima vreme. Să le iei chiar și pe cele pe care ai vrea să le faci cadou prietenilor, apropiaților. Prețurile sunt cele mai bune din an, livrarea se va face repede, iar transportul este gratuit dacă faci comandă de minim 50 de lei.

Black Friday Libris ține doar o zi, așa că nu amâna achiziția. Mai mult, cărțile cu cele mai mari reduceri se vor epuiza foarte repede, așa că nu sta pe gânduri. Stocurile asigurate de Libris pentru Black Friday nu sunt inepuzabile, chiar dacă sunt generoase. Profită și tu de reducerile Black Friday Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
bannere

Cele mai frumoase bannere de Black Friday :-)

Next Article

Start Black Friday - ziua cu cele mai mari reduceri

Related Posts

Total
0
Share