fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Black Friday pe Litera.ro: cele mai bune oferte la cărți și cadouri în fiecare zi

Black Friday

Din 13 noiembrie, litera.ro dă startul celui mai mare SALE de carte al anului: Black Friday, cu reduceri de până la 90% și cărți cadou în fiecare zi. Oferte pentru toate bugetele, gusturile literare, vârstele și domeniile de interes, toate pe litera.ro, în perioada 13-15 noiembrie.

Mii de cărți, în format de tipar sau digital, sunt disponibile la prețuri extraordinare, sub 5 lei și sub 10 lei, pentru a completa wishlist-urile de pe parcursul anului sau cadourile de sub bradul de Crăciun. În plus, fiecare comandă de peste 149 lei vine cu extra beneficii: transport gratuit și pachete de cărți bestseller cadou, astfel:

Vineri, 13 noiembrie: Pachet 10 cărți Disney în valoare de 139 lei

Sâmbătă, 14 noiembrie: Pachet 2 cărți Buzz Books în valoare de 99.80 lei (Trei zile de Anders Roslund și Rebecca de Daphne du Maurier)

Duminică. 15 noiembrie: Pachet 2 cărți Blue Moon în valoare de 94.80 lei (Cele șapte surori de Lucinda Riley și Totul pentru dragoste de Kristin Hannah)

Noutăți-bestseller precum Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, Malorie de Josh Malerman, Zbor în trecut de Kate Quinn, Vindecarea copilului interior de Stefanie Stahl, cărți must have precum Povestea mea de Michelle Obama, Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood, Mica enciclopedie Hygge de Meik Wiking, atlase și enciclopedii pentru copii, cărți de istorie, dar și carte străină –  o categorie nouă pe litera.ro – vor avea prețuri speciale în sărbătoarea reducerilor.

Evenimentul Black Friday este o ocazie unică în an de a aduce cartea în topul alegerilor de achiziție a cumpărătorilor, alături de categorii precum îmbrăcămintea, electronicele, încălțămintea, cosmeticele și parfumurile, electrocasnicele sau produsele pentru copii. Cartea trebuie să devină un bun necesar pentru dezvoltarea și educația noastră, ultimele statistici dovedind clar această necesitate. 

În prag de sărbătoare de reduceri la cele mai bune cărți, vă invităm să vedeți și un material video realizat de Editura Litera și Epic Show pornind de la întrebarea Ce se întâmplă când citești?, un sondaj spontan dar cu răspunsuri revelatoare.

Hai și tu pe litera.ro să îți alegi ce citești!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Black Friday

Black Friday la Elefant - reduceri de până la 90%

Next Article
Andrei și Regatul Sferelor Albe

Andrei și Regatul Sferelor Albe, un roman de debut în curs de apariție

Related Posts

Total
0
Share