fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bohemian Rhapsody – Adevărata biografie a lui Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody – biografia uneia dintre cele mai faimoase și iubite stele din istoria muzicii moderne: Freddie Mercury, scrisă de o jurnalistă de muzică rock premiată și apropiată de formația Queen.

Citește și recenzia noastră la această minunată carte.

Cu o cercetare meticuloasă, empatică și fără alunecări spre senzațional, cartea se bazează pe mărturiile celor mai apropiați oameni din viața starului rock, din copilărie și până la moarte, cu accent pe perioada anilor 1980, când formația începuse să se destrame, înainte de spectacolul de la Live Aid care i-a repus pe picioare.

Pentru a înțelege omul din spatele legendei, Lesley-Ann Jones a călătorit de la Londra în Zanzibar și India.

Plină de interviuri exclusive, Bohemian Rhapsody este un portret adus la zi al unui om legendar, la aproape treizeci de ani de la moartea lui Freddie.

„Nimeni nu a surprins mai bine decât Lesley-Ann Jones dualitatea magică și fermecătoare a lui Freddie Mercury.“ – The Times

Cumpără cartea Bohemian Rhapsody – Adevărata biografie a lui Freddie Mercury, cu reducere, de la Cartepedia, Elefant sau Libris.

bogdan
Total
50
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dosar permanent

Dosar permanent, de Edward Snowden (Editura Nemira, 2019)

Next Article

Cele mai bune reduceri la cărți de azi, 11 septembrie

Related Posts

Total
50
Share