fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bookilipir de iarnă la Litera – Reduceri de până la 75% + Carte Cadou

Bookilipir

La început de ianuarie, Editura Litera dă startul unei noi ediții a târgului de carte online Bookilipir. Între 5-11 ianuarie 2023, Litera a pregătit pentru cititori 𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐈 𝐃𝐄 𝐏Â𝐍Ă 𝐋𝐀 -𝟕𝟓% la titluri bestseller pentru adulți și copii, precum și un 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 𝐋𝐈𝐓𝐄𝐑𝐀𝐑 în valoare de 64.90 lei: volumul Influența socială. Cum să obții ce vrei fără compromisuri de Zoe Chance.

Vezi aici toate reducerile

*Cartea cadou se oferă la orice comandă de minim 149 lei, cu transport gratuit inclus.

Pe toată durata lunii ianuarie 2023, este activ și codul IANUARIE7, care oferă 7 lei reducere în coșul de cumpărături pe Litera.ro.

DESPRE CARTEA CADOU:
Ești înzestrat din naștere cu abilitatea de a-i influența pe ceilalți, dar ai fost învățat să-ți suprimi această putere, să respecți regulile, să aștepți să-ți vină rândul, să nu faci valuri. Zoe Chance, o renumită profesoară de la Universitatea Yale, îți arată cum să-ți redescoperi această superputere, care îți permite să-ți pui în practică ideile extraordinare.

Influența nu funcționează așa cum te aștepți fiindcă oamenii nu gândesc așa cum crezi tu. Această carte demontează o serie de concepții greșite, de pildă ideea că oamenilor n-o să le placă de tine dacă le ceri ceea ce meriți, și te ajută să înțelegi de ce e posibil să fii mai puțin influent dacă folosești strategii de negociere obișnuite.

În paginile acestei cărți te vei întâlni cu aligatori, parașutiști, cu un cititor de gânduri costumat în gorilă, cu Jennifer Lawrence și cu omul care a salvat lumea printr-un simplu „nu“ și vei descoperi cum să-ți transformi viața, compania și, poate, chiar să schimbi cursul istoriei.

„Influența interpersonală este marele nostru avantaj ca ființe umane, transmis de la o generație la alta prin ADN. Ea le‑a permis membrilor speciei noastre să se adune în grupuri, să muncească împreună și să se răspândească pe tot globul. […] Influența ți‑a adus succesul pe care îl ai și este calea către ceea ce dorești să faci. Este iubirea pe care o vei dărui în această lume și moștenirea pe care o vei lăsa în urmă.“ (Zoe Chance)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Litera

Editura Litera anunță topul celor mai vândute cărți la Gaudeamus 2022

Next Article
1+1 Cadou

1+1 Cadou la cărțile Nemira

Related Posts

Total
0
Share