fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cumperi carti de 75 lei si platesti doar 50. In plus ai si un cadou surpriza, dar si transport gratuit

Ne plac parteneriatele frumoase, ne stiti. Sunt librarii online care ne ofera bookurii pe care reusim sa le dam mai departe. Un astfel de exemplu este si parteneriatul cu libraria BookLand. Si, ca semn de pretuire pentru comunitatea noastra, BookLand ne ofera in aceasta luna un cadou de nerefuzat. Intra acum in librarie, alege ce-ti place de acolo, dar ai grija ca valoarea cartilor alese sa fie de minim 75 de lei.

Urmeaza apoi magia: in pagina de comanda foloseste codul “bookuria” si vei primi pe loc o reducere de 25 de lei. In plus, pentru comanda ta o sa primesti si un cadou surpriza, dar si transport gratuit. Vei fi contactat/a telefonic de catre librarie pentru a stabili impreuna cand si cum primesti cartile alese.

Multumim BookLand pentru cadouri si voua pentru ca ne sunteti asa apropiati. In aceasta luna vom avea tot mai multe surprize!

voucher_bookuria_vocuher_general

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Pas cu pas" de Klaus Iohannis distribuita cu ziarul Adevarul

Next Article

Antonia Noël: „Cărțile mele vizează transmiterea unei educații bazate pe o comunicare relațională“

Related Posts

Total
0
Share