fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Bookurii pentru copii: carti minunate la pachet. Carti ieftine si pentru parinti

Un pachet de carti are atat beneficiul “colectiei”, ca primesti o serie interesanta de lecturi ce te pasioneaza, dar si beneficiul pretului. Intotdeauna un pachet de carti va costa mult mai putin pentru fiecare titlu ce-l compune, decat daca am luat titlurile separat.

In cazul pachetelor de carti pentru copii mai vorbim si de altceva: de estetica pachetului. Litera a adus in librarii o multime de astfel de pachete, frumos ambalate in cutii bine facute ce au si darul de a fi un frumos ambalaj in cazul in care vorbim de un pachet de carti ce va ajunge cadou, dar si ca suport de pastrare al cartilor. Si pentru ca tot am vorbit de pachetele de carti pentru copii de la Litera, va semnalam colectia lor de reduceri, intitulata “Seturi esentiale pentru copii“. Sunt pachete de carti cu reduceri de pana la 60%. Sursa de achizitii excelente si bookurii pentru cei mici.

Daca tot ne-am apucat sa vorbim de carti ieftine si pachete, apai sa ducem treaba pana la capat si sa recomandam ceva si pentru cei mari. Cei de la Litera s-au gandit exact la fel si pe langa promovarea pe care o fac paginii cu pachetele de carti pentru copii au mai creat una si pentru cei mari. Numita “Seturi esentiale pentru adulti“, pagina ne ofera 17 pachete de carti, din domenii variate, la preturi mult mai mici decat de obiecei. Cel mai bine intrati si le vedeti. Promotia nu a fost anuntata si cat tine, asa ca daca ai vazut acum mesajul, mergi, vezi, cumpara, citeste! :-)

banner_copiiesential

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartea "Cifrele lui Prichindel" costa doar 1,31 lei. O comanzi si primesti GRATUIT un pachet de 3 carti

Next Article

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 06.02.2014

Related Posts

Total
0
Share