fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Breaking News la Editura Litera: Știri bune din lumea cărților

Breaking News

A treia ediție de Breaking News – un proiect marca Editura Litera – aduce cititorilor știri bune din lumea cărților, cele mai bune prețuri de carte și recomandări unice de lectură.

Vezi aici toate reducerile

Pentru cititorii aflați în căutarea cărților potrivite, pe Litera.ro se găsesc cele mai bune oferte:

reduceri la cărți de până la -75%. Mai mult, la orice comandă de peste 149 de lei, transportul este gratuit. Printre cele mai râvnite titluri se află: Ultima geană de lumină, de Kristin Harmel (reducere 75%), Tot ce nu ți-am spus, de Celeste Ng (reducere 75%), Biblioteca din Paris, de Janet Skeslien Charles (reducere 65%), Ipoteza iubirii, de Ali Hazelwood (reducere 65%), completate de alte promoții unice.

Lucian Mîndruță, jurnalist și trainer media, se alătură campaniei „Breaking News“, desfășurată în perioada 20 – 26 februarie 2021 pe Litera.ro, cu o știre bună din lumea cărților.

Breaking News: o carte tipărită acum 70 de ani e valabilă și acum. Nu e o carte de ficțiune, o carte unde poți spune că o poveste bună nu are nici vârstă și nici moarte, vezi «Iliada», să zicem, nu. Asta este o carte de self-improvement. O carte despre cum să comunici mai bine și mai eficient. Și cât se poate de actuală. Cum adică, o carte scrisă chiar înainte de apariția televiziunii ne învață să comunicăm în epoca Tiktok? Cum să pretinzi așa ceva? Ei bine, da! Pentru că buna comunicare, cea cu sens, cu putere de a rămâne în mintea omului, cea convingătoare și mișcătoare, nu are nici ea vârstă. O carte care te ajută să treci de complexul că doar talentul te face bun comunicator.

Descoperă pe larg știrea despre titlul „Cum să comunici eficient”, de Dale Carnegie, din partea jurnalistului și trainerului media Lucian Mîndruță.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ziua Națională a Lecturii

Carte Cadou de Ziua Națională a Lecturii de la Editura Litera

Next Article
Războiul spionilor

Lansare de carte: "Războiul spionilor: acțiunile secrete ale exilului românesc la începutul comunismului"

Related Posts

Total
0
Share