fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Bun venit printre maimute, de Kurt Vonnegut (Editura Humanitas, 2019)

Bun venit printre maimute

Bun venit printre maimute, o noua carte semnata de celebrul scriitor Kurt Vonnegut a fost publicata recent la Humanitas Fiction.

Una dintre cele mai citite carti ale lui Kurt Vonnegut, Bun venit printre maimute este o declaratie de dragoste si de razboi facuta de scriitor rasei umane. Cu ironia suprema si fraza alba, muscatoare, care l-au consacrat, Vonnegut are in acest volum o energie creatoare de zile mari.

Cumpara cartea Bun venit printre maimute, de Kurt Vonnegut cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

Bun venit printre maimute ii aduna laolalta pe EPICAC, computerul indragostit si poet, un Cyrano al vremurilor noastre; pe Harrison Bergeron, victima a politicii egalitare a unui stat al viitorului; pe Billy Poetul, revolutionarul dintr-o lume distopica, in care oamenii traiesc anesteziati de la brau in jos; pe domnisoara Ispita, condamnata aprioric pentru frumusetea ei; pe un colonel american care joaca o diabolica partida de sah, in care piesele sunt oameni vii.

Fiecare dintre povestirile incluse in volumul Bun venit printre maimute este o microlume completa, fascinanta, fiecare indreptand cate un deget acuzator sau jucaus catre lumea noastra.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Pregătiri de Mărțișor

Mărțișoare literare la Elefant - reduceri la cărți

Next Article

Cele mai bune reduceri la cărți de azi, 25 februarie 2019

Related Posts

Total
0
Share