fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cadou: Revista ELLE, aprilie 2014, la orice comanda de cosmetice de la elefant

Va spuneam inca de saptamana trecuta ca in elefant a aparut o noua categorie: cosmetice si ingrijire personala. Pentru ca stim ca avem multe cititoare am zis sa va semnalam astazi faptul ca la orice comanda de cosmetice si produse de ingrijire personala primiti CADOU noul numar al revistei ELLE (aprilie 2014). Bineinteles, exista un stoc disponibil asa ca daca va doriti revista, intrati aici si vedeti cu ce va puteti rasfata.

Si pentru ca rasfatul sa fie complet aveti si un voucher de 15 lei, cadou la cosmetice, fara limita de comanda. Foloseste in pagina de comanda codul CSM0984.

La comenzile de cosmetice de minim 100 de lei aveti si un voucher de 30 de lei. Il puteti folosi in pagina de comanda, prin codul CSM0971.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcosmetice”]Vezi aici ofertele elefant[/button]

0980-csm-03-26-giveaway-elle-560x300

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colectia cartile copilariei: “Marile sperante” de Charles Dickens impreuna cu Evenimentul zilei

Next Article

Castiga un exemplar din cartea "Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt", de Clemens J. Setz

Related Posts

Total
0
Share