fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadouri pe alese: cumperi carti sau jucarii si primesti vouchere valoroase

Pentru astazi joaca se complica putin. In sensul ca ne vom hotari tare greu pe care dintre oferte sa o alegem :-) Elefantul ne propune o serie de vouchere cadou pentru achizitiile de carti si jucarii. Ce trebuie sa retineti este ca puteti obtine vouchere de pana la 100 de lei, in functie de valoarea cumparaturilor facute astazi. Alegem exemplul suprem: cumperi de 199 de lei carti si primesti un voucher de 100 de lei. Adica, poti avea carti de 299 de lei cu doar 100 de lei. Bineinteles, mai sunt si alte posibilitati, pentru valori de achizitii mai mici.

Intra de pe butonul de mai jos sa vezi toate voucherele disponibile si codul lor de introdus in pagina de comanda.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fvoucher-carte-si-jucarii-0574%253Futm_nooverride%253D1″]Vezi aici pagina voucherelor cadou[/button]

vouchere_cadou_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Comanda "Hotul de carti" si poti castiga o invitatie dubla la film

Next Article

Libris iti face cadou 50 de lei!

Related Posts

Total
0
Share