fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadouri pentru copii: seria „O inimă de Broscuță” cu reduceri de până la 70%

o inimă de broscuțăE timpul să intri în lumea unei povești pentru toate vârstele: volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70% pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium.

Povestea colecției O inimă de Broscuță a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Odată ca niciodată, autorul, Gheorghe Vîrtosu, și-a dorit să le deschidă copiilor ușa fermecată spre tainele lumii, să le ofere părinților și bunicilor bucuria de a le citi povești cu adevărat minunate, care să-i facă să viseze frumos și să prindă curajul de a-și îndeplini aceste visuri. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi.

Încărcată de meditații asupra rostului și momentelor-cheie ale vieții, cu personaje pe cât de jucăușe și dornice de a câștiga simpatie, pe atât de animate de semnificații și de responsabilități spirituale, lumea O inimă de Broscuță este lumea lui ÎMPREUNĂ.

Adenium vă invită să descoperiți o serie de cărți dominate de sensibilitate, de magie, de frumusețe, până în cele mai mici detalii. Povestea magică creionată de Gheorghe Vîrtosu este completată cu ilustrații originale și apare în condiții grafice de excepție.

Volumele seriei O inimă de Broscuță sunt acum disponibile cu reduceri de până la 70% pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium: http://bit.ly/1SZqFVO

Pentru a putea comanda de pe site-ul editurii (www.adenium.ro) va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Finalizați comanda și veți primi prin curier volumele pe care le-ați ales.

O inimă de Broscuță: Legendele se nasc încontinuu, curgând unele din altele, ca în O mie și una de nopți.

Cărțile din seria O inimă de broscuță se găsesc și la Elefant.

Comunicat Editura Adenium

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Adina Rosetti si ilustratoarea Cristiana Radu au lansat volumul pentru copii "De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?...și alte 10 întrebări fantastice"

Next Article
Becks merge la școală

Lansare de carte: Becks merge la școală, de Cristina Boncea (Editura Herg Benet)

Related Posts

Total
0
Share