fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Camera cu fluturi, de Lucinda Riley (Editura Litera, 2021)

Camera cu fluturi

Lucinda Riley a scris primul ei roman când avea 24 de ani. S-a născut în Irlanda, a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, iar cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în lume.

Lucinda are în lucru seria numită Cele șapte surori, o poveste a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă. Fiecare roman din serie a ajuns pe primul loc în topurile mondiale și nu este deloc întâmplătoare decizia unei mari companii de producție de la Hollywood de a ecraniza Cele șapte surori.

Camera cu fluturi este o poveste fascinantă ce se derulează de-a lungul mai multor generații. Posy Montague și-a petrecut copilăria într-o splendidă zonă rurală a comitatului Suffolk și își amintește cum prindea fluturi împreună cu iubitul ei tată. Aproape de cea de-a șaptezecea aniversare, Posy își dă seama că nu mai poate avea grijă de această proprietate ce începe să se năruie în jurul ei și ia decizia să o vândă.

„O carte excepțională, pe care n-o poți lăsa din mână.“ Daily Mail

În acest loc idilic ea și-a crescut copiii, pe Sam și Nick, autoarea reușind să împletească armonios personaje memorabile cu secrete dureroase. Posy îl reîntâlnește pe Freddie, prima ei dragoste, cel care în urmă cu cincizeci de ani a părăsit-o.

Timpul a făcut-o să își piardă încrederea în Freddie și în afecțiunea reînnoită pe care acesta o manifestă față de ea, mai ales că o găsește într-un moment în care fiul ei Nick revine neașteptat după zece ani petrecuți în Australia. Este copleșită de multitudinea deciziilor care nu suportă amânare, se luptă să facă față deciziilor greșite pe care le ia celălalt fiu, Sam.

Dar Posy nu are de unde să știe că Freddie și Admiral House, frumoasa reședință ce a aparținut familiei sale timp de generații, au de dezvăluit un secret îngrozitor.

Romanul Camera cu fluturi, de Lucinda Riley a apărut în Colecția Blue Moon și poate fi comandat, cu reducere, de la Litera, Libris sau Cartepedia.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Casual Friday Books

Casual Friday Books - reduceri de până la 70% și Carte Cadou

Next Article
Small Fry

Small Fry, o poveste de viață și de familie, de Lisa Brennan-Jobs (Editura Humanitas, 2021)

Related Posts

Total
1
Share