fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cumperi o carte de la Editura Publica și primești CADOU titlul ”Cușca de sticlă”, de Nicholas Carr

În luna august, cărțile Editurii Publica sunt însoțite și de un titlu cadou. Astfel, dacă alegi să cumperi cel puțin o carte Publica de aici vei primi împreună cu cartea comandată și titlul ”Cușca de sticlă”, de Nicholas Carr. Promoția este valabilă pe parcursul acestei luni, iar transportul este gratuit la orice comandă.

Cartea cadou are prețul de 43,34 lei.

Bazându-se pe studii de psihologie și neuroștiințe care arată cât de dependente sunt fericirea și satisfacția oamenilor de eforturile dificile pe care le fac în viața reală, Carr dezvăluie ceva ce suspectam deja: atenția dedicată ecranelor computerelor ne rupe de lume și ne creează o stare de nemulțumire.

În stilul său caracteristic, care îmbină istoria, filozofia, poezia și știința, Carr ne oferă o călătorie intelectuală de la scrierile și teoriile lui Adam Smith și Alfred North Whitehead până la cele mai noi studii despre atenție, memorie și fericire, culminând într-o meditație despre cum putem folosi tehnologia pentru a îmbogăți experiența umană.

carte cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 3 august 2016

Next Article
Humanitas fiction

Promoție Humanitas: alegi 3 cărți, plătești doar 2!

Related Posts

Total
0
Share