fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte cadou: Johnny Depp. Omul din spatele măștilor

Orice carte de la editurile Publica, Victoria books si Narator cumpărată de aici îți aduce automat și o carte cadou. Cadoul oferit este cartea Johnny Depp. Omul din spatele măștilor, coperta o vedeți în imaginea de mai jos. Personalitate puternică, unul dintre cei mai apreciați actori, Johnny Depp ni se dezvăluie în această carte publicată la Editura Victoria Books.

Thomas Fuchs a adunat in volumul de fata o abundenta de materiale si detalii inedite, reusind sa ofere o imagine completa a actorului si aducandu-l astfel mai aproape de cititor.

Vom afla din aceste pagini cum copilaria dificila, petrecuta in plictisitorul Kentucky, a starnit focul rebeliunii in tanarul Depp, cum a esuat el mai intai ca muzician pentru ca mai apoi sa fie descoperit ca actor si cum dragostea sa din tinerete pentru literatura l-a invatat ca entuziasmul este intotdeauna mai bun decat orice avere. Johnny Depp este, printre altele, artist, muzician, prieten, familist. In primul rand, este insa un actor genial care isi innebuneste fanii. Iar biografia de fata nu ii poate fi decat pe masura.

Capitanul Jack Sparrow, Edward Maini-de-foarfece, barbierul Sweeney Todd – cine poate spune ca Johnny Depp nu este un actor cu multe fatete. Dar cine se ascunde insa in spatele acestor masti?

Thomas Fuchs zugraveste pentru intaia oara un portret viu si foarte personal al omului Johnny Depp. Cu multa empatie si cu o mana usoara, el contureaza viata turbulenta a acestui artist exceptional, aratand cum a devenit cea mai de succes vedeta de cinema a zilelor noastre, in ciuda nenumaratelor probleme cu care s-a confruntat de-a lungul vietii.

Surprinzatoare, complexa si foarte amuzanta: nu a mai existat nicicand vreo biografie a lui Johnny Depp care sa ii semene.

Dacă vrei cartea cadou ai de ales din peste 160 de titluri disponibile în această campanie.

carte cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
grădina de vis

Grădina de vis, o nouă carte de colorat pentru adulți împreună cu Libertatea

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine: promoțiile săptămânii la Elefant

Related Posts

Total
0
Share