fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte cadou: “Omul cu cercurile albastre”, de Fred Vargas

Astazi, la orice comanda de carte de la Editurile Trei, Pandora M sau Lifestyle primesti cadou romanul “Omul cu cercurile albastre”, de Fred Vargas. Cadoul este atribuit automat in urma achizitiei de carte de la una dintre editurile enumerate mai sus. Daca va doriti cartea cadou, alegeti de aici cel putin o carte si o veti primi :-)

Despre carte:

Omul cu cercurile albastre este primul roman din seria ce-l are drept protagonist pe comisarul Adamsberg.

Parisul se confrunta cu un aparent maniac inofensiv. Toata lumea se amuza de acest lucru, dar faptul in sine este totusi ciudat. De mai bine de patru luni, cineva, se presupune ca un barbat, deseneaza in timpul noptii un cerc mare cu creta albastra, cu diametrul de aproape doi metri, in jurul cate unui obiect gasit pe trotuar. (…) Fiecare incearca sa descopere care ar putea fi impulsul ce il anima pe omul cu cercurile albastre. Caci ceea ce intriga cel mai mult este faptul ca, in jurul fiecarui cerc, mana traseaza cu un scris frumos, aplecat, sugerand o persoana cultivata, fraza asta care ii arunca pe psihologi intr-un abis de intrebari: «Victor, piaza-rea, ce faci pe sosea?»

Jurnalistii scriu cu pasiune despre aceste intamplari bizare, psihiatrii elaboreaza teorii care mai de care mai sofisticate, toata lumea e captivata. Singurul care nu se amuza de acest joc aparent caraghios este comisarul Adamsberg. Pentru ca el ghiceste cruzimea din spatele lui. Simte ca ceva absolut ingrozitor o sa se intample…

 

cadou_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookfest este si online: 25% reducere la toate cartile Nemira

Next Article

Lichidare de stocuri si reducere de cel putin 40%. Vezi codul

Related Posts

Total
0
Share