fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte la chioșc: Acolo unde se avântă vulturii, de Alistair MacLean

Acolo unde se avântă vulturii

De azi, 14 mai, la o serie de puncte de difuzare a presei din țară a apărut romanul Acolo unde se avântă vulturii de Alistair MacLean, traducere de Cătălin Georgescu, pe care îl puteți achiziționa la prețul special de 24,99 lei.

Mai multe detalii despre carte găsiți aici.

Romanul a beneficiat de o ecranizare celebră, cu Richard Burton, Clint Eastwood și Mary Ure în rolurile principale și este, potrivit New York Times, „un thriller fascinant, intens și plin de suspans, cu răsturnări de situație uimitoare”.

Despre cartea Acolo unde se avântă vulturii

Într-o noapte de iarnă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, șapte bărbați și o femeie din forțele speciale britanice sunt parașutați pe un munte din Germania. Obiectivul lor: un castel aparent inaccesibil din Alpi, numit Castelul Vulturilor, în care se află sediul Gestapoului. Misiunea lor: să salveze un general american, capturat de germani, înainte ca anchetatorii naziști să-l forțeze să dezvăluie planurile secrete ale Zilei Z. Dar o astfel de misiune îndrăzneață nu poate fi niciodată simplă, și destul de curând tensiunea crește, pe măsură ce membrii echipei încep să moară, iar adevărata misiune se dovedește a fi infinit mai complicată decât ar fi putut părea la prima vedere.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Vaccinurile

Vaccinurile. Ce trebuie să știe toată lumea, de Kristen A. Feemster

Next Article
Văduve

Carte la chioșc: Văduve, de Lynda La Plante

Related Posts

Total
0
Share