fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte la chioșc: Dans în arenă, de Jojo Moyes

Dans în arenă

Marți, 30 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare Dans în arenă, scrisă de Jojo Moyes. Apărută la Editura Litera în colecția „Blue Moon”, cartea spune povestea lui Sarah, o tânără al cărei secret va schimba pentru totdeauna viețile celor apropiați.

Când Sarah primește de la bunicul ei un cal superb pe nume Boo – în speranța că îi va călca pe urme și se va înscrie la o celebră școală de călărie din Franța, departe de cartierul lor sărăcăcios în Londra – ea începe să se antreneze în secret în parcuri și pe aleile orașului. Dar bunicul se îmbolnăvește, iar Sarah trebuie să strecoare orele de călărie printre îndatoririle de la școală și vizitele la spital.

Natasha, o tânără avocată, se resimte după o căsătorie ratată: i se pune la îndoială discernământul profesional, noul prieten este o mare dezamăgire și este obligată să-și împartă locuința cu fostul soț. Dar când îi iese în cale adolescenta Sarah, Natasha hotărăște să o ia pe fată sub aripa ei ocrotitoare.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei. O găsești și pe Litera.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Familia Șoricel sub clar de lună

Familia Șoricel sub clar de lună, de Kazuo Iwamura (Editura Cartea Copiilor, 2021)

Next Article
De ce visăm

De ce visăm?, de Alice Robb (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share