fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cadou de la editurile Universul, Litera si Eroscop

In aceasta saptamana cumparand carti de la anumite Edituri primiti si cate o carte cadou. Conditiile pentru a va “califica” la cartea cadou sunt foarte usor de intrunit, asa ca, in general, nu trebuie decat sa va comandati o singura carte si mai primit una cadou. Cele trei edituri care ne fac aceasta bookurie sunt: Editura Univers, Editura Litera si Editura Eroscop.

Mai jos va prezentam si ce primiti ca si carte cadou de la fiecare editura, dar si care sunt conditiile pentru a primi cartea cadou.

Editura Univers ofera cartea “De partea Chinei“, de Ian Buruma, tuturor celor care cumpara carti de minim 9,9 lei. Vezi aici cartile Editurii Univers sau click pe banner-ul de mai jos.

carti-cadou-editura-universul

Editura Litera ofera cadou cartea “Puterea dragostei” de Barbara Taylor la orice achizitie de carte de minim 9,9 lei. Vezi aici cartile editurii Litera sau click pe bannerul de mai jos.

carti-cadou-editura-litera

Editura Eroscop ne ofera gratuit cartea “Lectia barbatului” de Emanuelle Arsan la orice alta carte cumparata din oferta editurii. Vezi aici cartile editurii sau click pe bannerul de mai jos.

carti-cadou-editura-eroscop

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Saptamanile indragostitilor la Elefant

Next Article

Un nou DVD "Suleyman Magnificul" impreuna cu Libertatea

Related Posts

Total
0
Share