fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti cu metode de slabit pentru cei slabi. De inger :-)

fitnessUnii dintre noi au nevoie din cand cand sa se puna cu burta pe carte :) Ori pentru scoala / pregatirea vreunui examen, ori ca sa ne distragem de la alte activitati, cum ar fi… mancatul in exces. Solutia pentru cei care simt nevoia sa mai si slabeasca putin este aceea de a cauta informatii si diete cat mai sanatoase, pentru a nu produce daune la nivelul organelor interne :)

Exista pe piata tot soiul de diete minune care, tinute fara discernamant, ne pot duce la tot felul de complicatii nedorite. Daca doriti o abordare corecta si “stiintifica” a unei diete este bine sa va informati din cat mai multe surse, bineinteles, fara a neglija intrutotul chiar si o vizita la nutritionist.

Daca sunteti in cautarea unor carti cu diete nu va feriti sa accesati aceasta recomandare pe care o facem cu drag. Gasiti acolo tot felul de idei bune de pus in practica, carti care au urmat deja exemplul dietelor si au slabit ine de tot la preturi :-) Nu garantam rezultate spectaculoase precum cele din fotografia de fata, dar rezultate sanatoase vor fi cu siguranta. Aveti grija ce mancati!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pret bomba: doar 6 lei pentru super cartea "Doar tu poti salva omenirea", de Terry Pratchett

Next Article

Libraria Carturesti Verona gazduieste intalnirea Ceceliei Ahern cu cititorii romani

Related Posts

Total
0
Share