fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Vouchere cadou de 100 si 30 de lei + 3 carti GRATIS

Pedala de acceleratie a beneficiilor pentru cititori este apasata bine de tot. Elefantul accelereaza minunat si se grabeste sa ne spuna “La multi ani” intr-un mod cum nu se poate mai frumos. Pentru astazi, orice comanda de carte este insotita de un cadou format din trei carti gratuite (vezi copertele din bannerul de mai jos). In plus, in functie de valoarea cumparaturilor puteti primi si un voucher in valoare de 100 de lei (pentru achzitii mai mari de 199 lei) sau de 30 de lei (pentru cumparaturi de minim 99 de lei).

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti”]Vezi aici cartile cu reduceri[/button]

Pentru a putea intra in posesia voucherului cadou trebuie sa folositi in pagina de comanda urmatoarele coduri: Book100 pentru voucherul de 100 de lei si, respectiv, Book30 pentru cel de 30 de lei. Cele trei carti gratuite sunt adaugate automat la orice comanda, indiferent de valoare. Nu trebuie sa faceti nimic, doar sa le cititi! :)

cadouri_carti_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira ne aduce bookuriile sfarsitului de an in targul sau online de Craciun

Next Article

Eveniment Litera: lansarea cartii "Cum sa arati de milioane"

Related Posts

Total
0
Share