fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti ieftine: 12 ore de reduceri WOW

Avem si astazi o frumoasa campanie de reduceri. Multe carti ieftine, reduceri foarte mari, dar si transport gratuit. In campanie sunt peste 90.000 de titluri de la cele mai cunoscute edituri din Romania.

Vezi aici promotiile de astazi

Campania reducerilor WOW tine doar 12 ore, de la 10 dimineata, pana la 10 seara. Multe din cartile din promotie se afla in stoc limitat, asa ca daca vreti sa cumparati ce e mai bun ar trebui sa faceti comanda in prima parte a zilei.

Dar hai sa vedem si cateva carti ieftine pe care le recomandam in aceasta campanie:

51-90

Peste 200 de carti au reduceri de pana la 90%. Am vazut in oferta multe dintre editiile chiosc, carti care au fost distribuite ca si insert cu ziarele si revistele care ofereau astfel de bookurii cititorilor. Toate cartile cu cu reduceri de pana la 90% le gasesti aici.

50

Peste 3.000 de carti la jumatate de pret + transport gratuit. Cred ca este categoria cea mai interesanta din actuala campanie. Am vazut multe bestseller-uri ce pot fi cumparate cu 50% reducere, le puteti vedea si voi aici.

Puteti cumpara, de pilda, la jumatate de pret:

  • Hotul de carti – Markus Zusak
  • Dragostea in vremea holerei (Rao Clasic) – Gabriel Garcia Marquez
  • Inferno – Dan Brown
  • Dora Bruder – Patrick Modiano
  • Hobbitul – J. R. R. Tolkien
  • + multe altele

45

Cu 45% reducere pot fi cumparate foarte multe carti pentru copii. Nu doar pentru copii, dar acestea mi-au atras privirea in primul rand. In categoria aceasta sunt aproape 800 de titluri, toate au 45% reducere + transport gratuit. Vezi aici cartile cu reducere.

engleza

Campania WOW de astazi ne aduce si lichidari de stocuri la carti in engleza. Aveti de ales din peste 350 de titluri, carti pe care le primiti in 24 de ore. Importanta este insa reducerea de 35%, o reducere foarte mare la titlurile in limbi straine. Bineinteles, si in cazul cartilor in engleza se aplica transportul gratuit. Vezi aici carti ieftine in limba engleza.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti pentru femei de succes (pana la 70% reducere)

Next Article

Surprize placute de la Editura RAO. Super carti RAO cu 60% reducere

Related Posts

Total
0
Share