fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti ieftine: 4.900 de titluri excelente la jumatate de pret

Ne aflam la jumatatea saptamanii. Inca doua hopuri (zile) si ne trezim, din nou, in weeke-nd. Vreme excelenta pentru citit. Numai sa avem si ce. Ei bine, astazi avem o super bookurie de la una dintre cele mai faine librarii online. Aproape 5.000 de carti (multe bestseller-uri in oferta) pot fi cumparate la jumatate de pret. Daca mai socotim si faptul ca avem si transport gratuit la orice carte, atunci astazi chiar este acea zi in care ne putem face planul de lectura pentru urmatoarele luni.

Avem si o lista scurta de carti cu reducere de 50%, carti pe care vi le recomandam cu mare drag: Inferno, de Dan Brown; Doctor Faustus, de Thomas Mann; Micul Print, de Antoine de Saint-Exupery; Draga viata, de Alice Munro sau pachetul Jazz & Blues (20 de volume, carte + CD audio). Bineinteles, acestea sunt doar cateva recomandari din cele aproape 5.000 de titluri ce pot fi cumparate astazi cu reducere de 50%.

Vezi aici toate cartile din promotie

libris_promotii_edituri_top

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

20% reducere la orice carte + transport gratuit. Doar azi!

Next Article

Ebook GRATUIT: "Mirii nemuririi", de Radu Aldulescu

Related Posts

Total
0
Share