fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carti ieftine: Guillaume Musso, autorul saptamanii

Guillaume_MussoPentru aceasta saptamana, elefantul ne propune cateva lecturi deosebite, semnate de cunoscutul autor francez Guillaume Musso. Desemnat autorul saptamanii, Guillaume Musso si ale sale romane (gasiti aici 7 carti) pot fi destinatii ideale pentru cititorii pasionati de lecturi “istete”. In aceasta saptamana, cartile lui Guillaume Musso se bookura de reduceri speciale.

Guillaume Musso (născut în 1974) este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani. Se prezintă simplu: „Guillaume Musso, născut la Antibes, romancier”. Încă de la vârsta de zece ani a fost sigur că va scrie romane. Mama lui, bibliotecară, i-a trezit gustul pentru literatură, hrănindu-l cu „Proust la biberon”. La vârsta de 19 ani, Musso a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a petrecut câteva luni, îndrăgostindu-se de New York. S-a întors în Franţa plin de idei pentru romanele sale, iar după ce şi-a luat diploma în ştiinţe economice la Universitatea din Nisa, a fost timp de zece ani profesor de economie şi ştiinţe sociale.

Vezi aici cartile scrise de Guillaume Musso

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"10 destinatii fotografice din Romania" - CADOU la orice comanda din Colectia Kompakt

Next Article

"Oameni din Dublin", de James Joyce, insert cu Jurnalul National

Related Posts

Total
0
Share