fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți ieftine în noua campanie Stock Busters

Stock Busters

eMAG are zilele acestea o nouă campanie Stock Busters în care ne promite reduceri de până la 50% la mii de produse. Am mai vorbit despre Stock Busters și cu alte prilejuri, astăzi doar vă anunțăm că găsiți și multe cărți interesante la prețuri foarte bune. Ca de fiecare dată, Stock Busters vine la pachet și cu un mini-site prin care avem acces rapid la cele mai bune oferte. Fiind vorba de o lichidare de stocuri, multe dintre ofertele Stock Busters se epuizează rapid, așa că dacă găsești ceva să-ți placă ar trebui să și plasezi comanda pentru a te asigura că produsul dorit va și ajunge la tine.

Vezi aici cele mai bune oferte la cărți

În campania Stock Busters sunt reduceri mari la mai toate categoriile, cele mai bune oferte le-am văzut și de această dată la produsele IT și smartphone. Dar sunt prețuri mici și la parfumuri și cosmetice, produse pentru casă sau haine de sezon.

Campania se încheie pe 12 octombrie, așa că profitați de ocazie pentru a vă lua ce vă trebuie sau ce vă place la preț bun.

bogdan
Total
8
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Viața mea nu chiar perfectă

Viața mea nu chiar perfectă, de Sophie Kinsella

Next Article
Nemira

Reducere suplimentară de 25% la cărțile Nemira (doar azi, 11 octombrie 2017)

Related Posts

Total
8
Share