fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți ieftine: peste 4.800 de titluri cu prețuri sub 10 lei

Dacă nu ai observat până acum, vara se fac cele mai bune ”afaceri” în achiziția de carte. Îți poți programa lecturi până la Crăciun, cărțile sunt mult mai ieftine în această perioadă. Se întâmplă așa din două motive:

  1. Este vacanță, lumea se gândește la vacanță. Pentru a ține sus vânzările, editurile sunt obligate să vină cu oferte, cu campanii interesante și reduceri cât mai mari.
  2. Editurile încep să pregătească ofensiva de toamnă. Urmează noi lansări de cărți, vin marile târguri. Pentru toate acestea trebuie și ceva bani. Și nu puțini. Așa că stocurile existente trebuie cumva epuizate rapid, transformate în bănuți pentru cărțile ce așteaptă să fie tipărite și promovate.

Toate aceste lucruri duc la reduceri foarte bune în perioada estivală, iar dacă nu ești printre persoanele care vor să citească o anumită carte exact atunci când este lansată, îți poți pregăti din timp o listă cu cărțile preferate și acum, vara, o să vezi că multe dintre titlurile la care te-ai oprit la poți cumpăra cu prețuri foarte bune.

Libris și-a făcut puțină curățenie prin rafturi și scoate în față câteva mii de cărți ieftine. Găsești aici nu mai puțin de 4.845 de titluri ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 lei cartea. Miile de cărți ieftine sunt însoțite și de transport gratuit, așa că poți comanda în voie. Spor la citit!

cărți ieftine

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Aer şi MSbP

Aer și MSbP – Un nou roman semnat de scriitorul Răzvan T. Coloja

Next Article
cărți și creioane de colorat

Cărți și creioane de colorat cu reduceri de până la 60%

Related Posts

Total
0
Share