fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărți Libris: weekend cu 20% reducere la cărțile Editurii Publica

Publica

Libris ne propune în acest weekend o promoție bună la cărțile Editurii Publica. Dacă ești în căutarea unei cărți ”deștepte” la Publica o găsești cu siguranță. Deșteaptă ar fi și mutarea de a o cumpăra în acest weekend, cărțile Publica au 20% reducere.

În promoția cu cărți Libris de la Editura Publica sunt peste 300 de titluri, multe dintre ele bestseller-uri extem de căutate. Libris oferă și transport gratuit la orice comandă de minim 50 de lei. Weekend plăcut!

Editura Publica este o editură specializată în domeniul cărților de afaceri și economie, fondată în 2007 odată cu lansarea bestseller-ului “Funky Business“, de Jonas Ridderstrale și Kjell Nordstrom, în prezența lui Nordstrom. Editura Publica este de asemenea inițiatoarea seriei de conferințe “Meet the Thinkers”, care aduce în fața publicului din România cei mai importanți speakeri din zona de business.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Transport Gratuit

Cărți Elefant: Transport Gratuit la orice comandă

Next Article
Cartea la metrou

Citești la metrou - Litera îți face o carte Cadou!

Related Posts

Total
0
Share