fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartile lui Sven Hassel au acum reduceri foarte bune

Am prezentat cu mare placere colectia Sven Hassel ce s-a distribuit impreuna cu Libertatea. Colectia a fost realizata de Editura Nemira. Fiind unul dintre autorii mei preferati am urmarit putin subiectul si dupa ce s-a terminat colectia de la Libertatea. Sunt convins ca nu toti cititorii nostri, iubitori de romane macrca Sven Hassel, au si reusit sa-si cumpere toate editiile aparute cu ziarul, asa ca incercam acum sa punem putin lucrurile la punct pentru a-i ajuta si pe cei care-si doresc colectia.

Ei bine, cartile din Colectia Sven Hassel pot fi cumparate acum cu reduceri frumoase, fie la pachet, cum este cel de aici, dar si titluri separate (pentru cei care-si doresc doar un anumit roman).

Am vazut cartile lui Sven Hassel, la preturi foarte bune, la eMag, la elefant, dar si la Libris. Alegeti cu atentie, cumparati de unde va place mai mult

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Biblioteca pentru toti, carti la reduceri

Next Article

Sven Hassel, autorul saptamanii

Related Posts

Total
0
Share