fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Doua promotii excelente. Te alegi cu cele mai bune carti la cele mai mici preturi

Pregatiti de weekend? Mai sunt cateva ore si intram in “starea de rasfat” :) Ultimele zile au fost extraordinare pentru iubitorii de carte. Am avut reduceri extraordinare si, din fericire, ele sunt prezente si astazi. Daca nu v-ati facut inca aprovizionarea cu noi lecturi ar cam trebui sa actionati astazi, sa va bucurati si voi de reducerile excelente.

Astfel, astazi este ultima zi in care poti beneficia de reducerea de 50% la orice carte. Alege cartile de aici si foloseste in pagina de comanda codul DEPOZIT2014 pentru a beneficia de reducerea de 50%.

Tot astazi, pana la ora 21, iti poti alege carti ieftine in promotia Happy Day de aici. Sunt mii de carti cu reduceri foarte bune ce ajung si pana la 92%. Noi n-am stat pe ganduri si am luat pentru Matei trei carti pe care si le dorea, am avut norocul sa platim pe ele mai putin de jumatate din cat am fi facut-o daca le cumparam de la librarie.

Uite ce i-am luat, sunt ideale pentru lectura de vacanta:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seara Neagu Djuvara la Libraria Humanitas Kretzulescu

Next Article

Rasfat de weekend: orice produs cu livrare gratuita

Related Posts

Total
0
Share