fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai dragute carti pentru copii, acum cu reduceri de pana la 70%

jurnalul-unui-pusti-7-a-cincea-roata-la-carutaDaca tu nu ai auzit pana acum de “Jurnalul unui pusti”, “Aventurile lui Habarnam” sau chiar “Cartea cu Apolodor”, atunci ai o mare problema. Dar mare, mare :) Ori ai trecut de faza copilariei si ti-e greu sa te mai intorci din drum (desi multe carti pentru copii chiar merita, zau), ori nu mai reusesti sa fii atent la ce citesc cei mici de prin preajma. Nu incercam noi acum sa te facem atent, dar stim ca se apropie zilele alea in care vei alerga disperat dupa cadouri pentru copii, asa ca-ti dam o mica mana de ajutor: indiferent ce te-ai gandi sa iei, o carte esti obligat sa o faci cadou. Face bine la trup si suflet, parol :)

Si daca incepi sa cauti carti pentru copii trebuie sa ai si un inceput de poteca, de drum batatorit, ceva de unde s-o apuci. Asa ca, iaca aci o sumedenie de carti faine foc pentru copii, cu reduceri si transport gratuit. Ce sa-ti doresti mai mult? Ia-le la verificat si comanda din timp. Vor veni zile in care stocurile se vor epuiza cat ai clipi. Sau, hai, cat ai da pagina :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera la Gaudeamus 2014

Next Article

Evenimentele Editurii Humanitas la Gaudeamus 2014

Related Posts

Total
0
Share