fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Citeste-o! Citeste-l!” – pachete de sarbatoare de la Editura Adenium

Editura Adenium aduce dragostea în prim-plan în perioada 10-24 februarie și lansează provocarea la iubit și îndemnul la citit sub sloganul „Citește-o! Citește-l!”, care însoțește pachetele noastre de sărbătoare.

Dorința noastră este ca orice îndrăgostit să îi poată oferi persoanei iubite un dar prețios, o lectură de calitate, antrenantă și plină de miez. Ne răsfățăm cititorii cu prețuri promoționale și cu o selecție rafinată de cărți.

 Pachetul Cu dragoste pentru EA va putea fi cumpărat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 74 de lei) și va conține trei titluri special alese pentru ca domnii să le poată oferi un cadou deosebit doamnelor și domnișoarelor.

Destin încarcerat (Gheorghe Vîrtosu) prezintă povestea captivantă a unui tânăr om de afaceri care dansează un tango periculos cu destinul. Lumea se lasă cucerită, pas cu pas, de succesul și forța sa, iar viața pare să-i ofere totul pe tavă. Până într-o zi. Realitatea imediată poate încătușa tot ceea ce ne aparține, dar nu și ceea ce suntem.

Varză (Beatris Serediuc) este unul dintre cele două romane câștigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză, devenit în scurt timp bestseller. Un roman psihedelic, captivant, despre iubire și lipsa ei, despre identitatea pierdută, căutată și regăsită.

Submarinul karmei (Paul Gorban): „E minunat că se mai găsesc suflete atât de încrezătoare în personificare şi metaforă, capabile să dialogheze cu Poezia ca şi cum aceasta ar fi o mamzelă delicată şi sturlubatică, totdeodată” (Felix Nicolau).

Pachetul Cu dragoste pentru EL va putea fi cumpărat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 85 de lei) și va conține trei titluri selectate cu grijă, pentru ca doamnele și domnișoarele să le poată oferi un cadou cu ștaif domnilor.

Laptele negru al mamei (Cosmin Leucuța) este unul dintre cele două romane câștigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. A devenit în scurt timp bestseller, iar autorul este nominalizat la Premiile ARQ.

Damele din pălărie (InimăRea) oferă o incursiune într-o lume a secretelor și spionajului. Un roman savuros, din perspectiva unui fost șef al Serviciului de Informații Externe.

Un taur în vitrina de piatră (Liviu Antonesei) propune o scufundare plină de pasiune în lumea căptușită cu oglinzi paralele a iubirii și a erotismului duse la paroxism.

Pachetele sunt disponibile în librării și pot fi comandate de pe www.adenium.ro. 

afis-Valentine_mic

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Horoscopul chinezesc, impreuna cu Gazeta Sporturilor din 12 februarie

Next Article

Comanzi o carte si poti castiga o camera foto

Related Posts

Total
0
Share