fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Conservatorul de antichitati”, de Iuri Dombrovski [Editura Allfa, 2014]

conservatorul-de-antichitatiDe curand, la Editura ALLFA a fost publicata o noua carte scrisa de Iuri Dombrovski: “Conservatorul de antichitati”. Mai jos aveti cateva detalii despre cate. Daca va intereseaza si alte titluri scrise de acelasi autor, le gasiti aici.

 

In epoca triumfului socialist, Alma-Ata cunoaste noi culmi ale gloriei. Tot ce stirbeste prestigiul orasului este o uneltire a dusmanilor poporului. Asa ca, atunci cand la Muzeul Central din Kazahstan isi face aparitia un batranel care pretinde ca a descoperit sub Alma-Ata nici mai mult, nici mai putin decat ruinele unui oras roman, bietul Zibin, conservator de antichitati, inghite in sec si porneste in expeditie.

Cartea o puteti cumpara cu reducere de aici

Se zvoneste insa ca in livezile in care Zibin face sapaturi s-ar fi instalat un urias sarpe boa, cu puteri hipnotice. Zibin incearca sa domoleasca elanurile senzationaliste ale celorlalti, dar cat adevar incape intr-o lume in care trecutul se rescrie in fiecare zi si in care nici mortii nu scapa de politia secreta? Urmarind aventurile lui Zibin in tara oglinzilor de carnaval, Dombrovski ne ofera o critica subtila si inteligenta a stalinismului, pe care o vom regasi in celebrul roman Facultatea lucrurilor de prisos.

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Herald anunta incheierea campaniei nationale TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014

Next Article

Seara italiana organizata de Editura Humanitas

Related Posts

Total
0
Share