fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Corabia magiei, de Robin Hobb (Editura Nemira, 2019)

Corabia magiei

Editura Nemira a publicat recent Corabia magiei, primul volum din Seria Corabiile insufletite.

Cartea Corabia magiei poate fi comandata cu reducere de la Nemira.

Despre autoarea Robin Hobb am vorbit mai multe cu ocazia lansarii cartilor din Seria Bufonului – Bufonul de aur si Misiunea Bufonului.

O fermecatoare aventura cu pirati, magie si corabii vii.

Lemnul-vrajitor. Un lemn constient. Cel mai pretios lucru din lume. Ca multe alte bunuri nepretuite din aceasta lume, se gaseste numai pe Taramul Ploilor Salbatice.

Bingtown este un targ in care se aduc marfuri exotice, dar si casa unei bresle de negustori faimosi pentru corabiile lor vii – nave foarte rare, facute din lemn-vrajitor, ce se desavarsesc atunci cand se trezesc la viata si devin constiente. Corabiile vii sunt atat de scumpe, incat pretul lor poate fi platit numai pe parcursul mai multor generatii.

Pentru Althea Vestrit, corabia Vivacia este mostenirea ei de drept. Pentru nepotul ei mai tanar, retras de la studiile religioase pentru a lucra pe corabie, Vivacia este o condamnare pe viata.

Dar soarta navei si a familiei Vestrit ar putea ajunge in mainile unui necunoscut: nemilosul capitan Kennit, care vrea sa preia puterea asupra Insulelor Piratilor capturand o corabie vie si facand-o sa-l asculte.

„Robin Hobb tese o poveste plina de intrigi, conflicte de familie, inclestari de sabii si lupte cu propriile limite, presarata cu magie si secrete intunecate.“ – SF Site

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Women of Westminster, de Rachel Reeves. Precursoarele succesului politic.

Next Article

Fostul lider catalan Puigdemont, cu cărți la închisoare

Related Posts

Total
0
Share