fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cu ce ramanem dupa Black Friday? Black Week!

gift-box-question-markPentru toti cei care au stat cu sufletul la gura in noaptea de vineri, asa numita Black Friday, avem si noi o intrebare: ce ati reusit sa cumparati? Ne roade curiozitatea…

Dintr-un eveniment extraordinar de shopping (asa cum este Black Friday in America) romanii nostri l-au transformat intr-o ocazie de a promova produse si idei pe parcurul mai multor zile. Asa s-a nascut ideea de Black Week (pe care am si vazut-o numita astfel si la libraria online nemira.ro, dar si la elefant.ro). Pentru amatorii de chilipiruri nu este deloc rau: reducerile continua toata saptamana si sigur vor culmina in ziua de vineri, 29 noiembrie – cand vom avea o a doua tura de Black Friday.

Cum Mos Nicolae mai ca sta sa ne bata la ghete, nu ar fi rau sa faceti cateva vizite prin magazinele online Aveti posibilitatea sa “scapati” de calvarul alegerii cadourilor din doar cateva clickuri si sa le aveti acasa, pregatite frumos, in timp util.

Mai jos va prezentam cateva magazine cu preturi ca de Black Friday si in aceasta saptamana:

Librarii online:

Jucarii si cadouri:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotiile saptamanii in adevarulshop

Next Article

Sesiune de autografe Margareta Paslaru la Libraria Eminescu

Related Posts

Total
0
Share