fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Culorile vieții, de Kristin Hannah – o găsești la chioșc

Culorile vieții

De marți, 7 ianuarie, citim un nou bestseller semnat de Kristin Hannah – Culorile vieții. La toate punctele de difuzare a presei, preț special 24.99 lei

Surorile Grey au fost întotdeauna apropiate. După moartea mamei, fetele au devenit cele mai bune prietene, mai ales pentru că tatăl lor pare mai interesat de reputația lui decât de binele copiilor. Pentru Henry Grey, cel mai mult contează aparențele și, chiar și atunci când fiicele lui devin adulte, încă le mai cere acestora să-l respecte.

Winona, cea mai mare dintre surori, are cea mai multă nevoie de aprobarea tatălui. Supraponderală și preocupată foarte mult de cărți, ea nu s-a simțit niciodată în largul ei la imensul ranch unde familia crește cai de trei generații și e conștientă că nu are calitățile pe care tatăl ei pune atâta preț. În același timp, Winona este cel mai bun avocat din oraș și este hotărâtă să găsească un mod prin care să-și arate valoarea.

Aurora, sora mijlocie, este responsabilă cu pacea în sânul familiei. Ea gestionează toate certurile și încearcă să-i facă fericiți pe toți, chiar dacă este nevoită să-și ascundă propria durere. Vivi Ann este, de departe, starul familiei. Extraordinar de frumoasă, visătoare și cu o inimă mare cât oceanul din fața casei, este adorată de toată lumea. Pentru Vivi Ann, toate merg bine până când în oraș apare un străin…

Vezi aici mai multe cărți scrise de Kristin Hannah și publicate în România.

Peste noapte, totul se schimbă. Surorile Grey se văd luptându-se una cu alta în situații pe care nu și le-ar fi putut imagina. Loialitatea le va fi pusă la încercare, vor afla secrete tulburătoare, iar o crimă groaznică va zgudui din temelii atât familia lor, cât și orașul pe care îl îndrăgesc foarte mult.

Cu ritmul lui alert și introspecția emoțională profundă, Culorile vieții este un roman de neuitat despre relațiile dintre surori, despre rivalitate, iertare și împăcare – într-un cuvânt, despre familie.

„…schimbările rapide și inteligente de ritm, personajele complexe și interesante fac din Culorile vieții o lectură deosebit de atractivă.“USA Today
„[Hannah] știe foarte bine ce așteaptă femeile – atât personajele, cât și cititoarele.“ Publishers Weekly

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Inima cedează ultima

Recenzie la cartea Inima cedează ultima, de Margaret Atwood

Next Article
WOW sale

WOW Sale la Elefant - 40 de lei reducere

Related Posts

Total
0
Share