fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum iti iei 5 super carti cu doar 20 de lei?

cititoare

Daca ti-a mai ramas rest de la cumparaturi, de la cafea sau de la vreun cico, poate vrei sa-ti iei si cateva carti bune si ieftine. Bugetul de astazi este de 20 de lei. Am cautat ce am putea face cu ei si am gasit 5 carti ieftine, dragute foc, pe care le puteti comanda de mai jos. Cartile au reduceri de peste 80%, daca ar fi sa le luam fara aceste reduceri ne-ar costa 113 lei. Buna economie, nu? In plus, oricare dintre titluri le-ati alege beneficiati si de transport gratuit. C-asa-i frumos! Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. La fiecare carte din linkurile de mai sus apare nota “‘Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG”, desi articolul abia a aparut mai devreme.
    De ce?

    1. A disparut oferta foarte repede. Probabil mai aveau doar cate 1 carte din fiecare titlu. Am modificat putin recomandarile pentru a nu induce lumea in eroare. Asa se intampla cand sunt prea ieftine… nu ajung la toata lumea :)

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Corint cauta grafician si tehnoredactor

Next Article

Ce ii motiveaza pe copii sa citeasca

Related Posts

Total
0
Share