fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum pregatim masa de Paste? Sfaturi si retete de la cei mai cunoscuti bucatari

Mai sunt doar cateva zile pana sa intram in febra pregatirilor de Paste. Evenimentul ne va gasi si-n acest an, dupa slujba de Inviere, in jurul mesei de Paste, alaturi de cei dragi. Retetele sunt clasice, dar daca suntem gazde, avem posibilitatea sa-i surprindem pe invitati cu cateva preparate deosebite, derivate chiar din retetele obisnuite de Paste.

Si cum indicat este sa nu incercam abordari extreme sau mult prea creative, fara temei teoretic, va sugeram sa va informati temeinic din carti de bucate scrise de bucatari celebri.

Cartile de gastronomie au in aceasta perioada reduceri semnificative, asa ca merita investit un banut. Mai mult, va veti putea bookura de retete delicioase si dupa masa de Paste.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fgastronomie”]Vezi aici cartile de retete cu reducere[/button]

retete_de_Paste

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Teatru pentru copii la Muzeul Taranului Roman

Next Article

La joia linguritelor se discuta in cerc. Cercul mincinosilor

Related Posts

Total
0
Share