fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Cum sa scap de Matthew”, de Jane Fallon (Editura Polirom)

cum-sa-scap-de-matthewDaca cele mai multe femei viseaza sa pastreze langa ele barbatul care le iubeste, Helen din Cum sa scap de Matthew nu stie cum sa-l dea afara mai repede. Iar asta dupa ce patru ani batuti pe muchie nu si-a dorit altceva decat sa-l aiba doar pentru ea.

Vezi aici cateva fragmente. Cumpara cartea cu reducere de aici.

Dar cand Matthew isi paraseste in cele din urma sotia si cele doua fetite, Helen isi da seama dintr-odata ca, de fapt, nu il place chiar atat de mult. Sa fie oare o scarba, asa cum o descriu colegele de serviciu? Faptul ca sotia lui Matthew este pe cale sa-i devina cea mai buna prietena sa-i fi dat peste cap lista prioritatilor?

Sau, pur si simplu, a inceput sa-l vada pe Matthew asa cum este el cu adevarat? Oricum ar fi, Helen intocmeste un plan bine pus la punct cu ajutorul caruia spera ca va scapa definitiv de Matthew, restituindu-l familiei.

Iar in cazul in care strategiile ei imbatabile dau totusi gres, este dispusa sa riste totul pentru a readuce lucrurile pe fagasul lor normal.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Clubul "Cartile Denisei" discuta despre "Fetitele. Rude sarmane", de Ludmila Ulitkaia

Next Article

"O istorie a piratilor", de Nigel Cawthorne (Editura Lider)

Related Posts

Total
0
Share