fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cum sa scap de Matthew, de Jane Fallon (Editura Polirom)

promo_emagDaca cele mai multe femei viseaza sa pastreze linga ele barbatul care le iubeste, Helen din “Cum sa scap de Matthew” nu stie cum sa-l dea afara mai repede. Iar asta dupa ce patru ani batuti pe muchie nu si-a dorit altceva decit sa-l aiba doar pentru ea.

Dar cind Matthew isi paraseste in cele din urma sotia si cele doua fetite, Helen isi da seama dintr-odata ca, de fapt, nu il place chiar atit de mult. Sa fie oare o scirba, asa cum o descriu colegele de serviciu? Faptul ca sotia lui Matthew este pe cale sa-i devina cea mai buna prietena sa-i fi dat peste cap lista prioritatilor?

Sau, pur si simplu, a inceput sa-l vada pe Matthew asa cum este el cu adevarat? Oricum ar fi, Helen intocmeste un plan bine pus la punct cu ajutorul caruia spera ca va scapa definitiv de Matthew, restituindu-l familiei. Iar in cazul in care strategiile ei imbatabile dau totusi gres, este dispusa sa riste totul pentru a readuce lucrurile pe fagasul lor normal.

„Un roman de debut care va face senzatie: amuzant, emotionant si cu un ritm ametitor.”(Daily Express)

„O protagonista memorabila si dialoguri savuroase – ce-ti poti dori mai mult?”(Kirkus Reviews)

„Jane Fallon da o noua dimensiune genului chick-lit.”(Instyle)

Cumpara cartea de aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Charlie Bone si sarpele albastru, de Jenny Nimmo (Editura Corint Junior)

Next Article

Superscrierea Cititorilor 2013

Related Posts

Total
0
Share