fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De cand nu ai mai vizitat un anticariat? Te invitam in Coltul Colectionarului

Anticariatul este un spatiu cu adevarat minunat. Este poate singurul loc in care merita sa intri chiar si fara niciun motiv. Cu siguranta iti vei regasi acolo amintiri, povesti dragi din copilarie, dar si autori prin ale caror sfaturi iti poti continua evolutia. Cartile dintr-un anticariat au darul a de a fi “carti verificate”. Citite de alte persoane inaintea noastra ele capata sunt cumva incarcate si de aura povestilor cititorilor nu doar de fictiunea in sine.

Merita sa mergeti intr-un anticariat oricand. Chiar si acum, in cel mai mare anticariat online din Romania. Cu siguranta veti gasi carti interesante, la preturi extrem de accesibile. In plus, politica magazinului este un excelenta, orientata cu adevarat pro client.

Aici gasesti carti la 3 lei, carti la 5 lei, la 7 lei sau 10 lei, dar si colectii de carti pe care nu le poti gasi in alta parte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
30% reducere la cartile de fictiune

30% reducere la cartile de fictiune din libraria elefant.ro

Next Article

30% reducere la toate cartile de cultura generala

Related Posts

Total
0
Share