fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

De Dragobete, Elefant iti ofera 2 pahare de sampanie

Va anunt inca de astazi ca sa fiti pregatiti. Maine, 24 februarie, de Dragobete, dar si pe 25, Elefant s-a gandit sa ne faca un altfel de cadou si ofera la orice comanda 2 pahare de sampanie cadou, pentru a sarbatori alaturi de persoana cea mai draga. Pentru a fi siguri de cadoul promis, va recomand sa intrati de acum aici si sa va treceti in wishlist produsele pe care vi le doriti, urmand ca luni de dimineata doar sa lansati comanda. Reducerile la carti vor fi si ele semnificative cu aceasta ocazie, elefantul a anuntat reduceri la carti de pana la 80%.

Desi nu este anuntat, este posibil ca setul cu cele 2 pahare de sampanie sa fie totusi intr-un stoc ce se poate epuiza destul de repede, asa ca o comanda lansata la prima ora va fi rasplatita cu siguranta.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252F”]Vezi aici reducerile Elefant[/button]

sampanie_dragobete

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Albumul Smiley - ”Acasa”, impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Gratuit de Dragobete: Carte cadou "O calatorie sentimentala", de Laurence Sterne

Related Posts

Total
0
Share