fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De maine intram in saptamana bestseller-urilor

O carte ajunge bestseller daca este “vanduta bine”. Ca sa fie vanduta bine care trebuie promovata foarte bine. Ca sa poata fi promovata continutul trebuie sa fie, si el, excelent. Astfel ajungem la ideea ca o carte cu un continut excelent va fi vanduta bine. Carevasazica va ajunge bestseller. Cam asta este filosofia din spatele unei carti, desi nu intotdeauna se intampla una ca asta. Uneori ajung bestseller si carti cu un continut mai indoielnic, malaxorul promovarii avand capacitatea de a promova si sustine pe un termen dat un titlu anume. Alteori, anumite carti se vand “la buchet” si pot ajunge si ele bestsellere, avand in spate tiarje “triumfale”.

Insa, ne place sa credem ca, de cele mai multe ori, o carte buna, aia la care avem ce citi, dar si pe urma careia chiar ramanem cu ceva consistent, va ajunge bestseller pentru ca asa e firesc.

Si pentru ca tot pomenim de bestsellere, pentru saptamana ce sta sa inceapa se anunta o campanie foarte buna la carti bestseller, cu reduceri ce ajung si pana la 82%. Campania se va desfasura aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

200 de retete pentru copilasul tau [Editura Litera, 2014]

Next Article

La multi ani, Maria

Related Posts

Total
0
Share