fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Departe, de Nicole Baart la doar 11 lei (58% reducere)

departeOferta zilei de astazi ne aduce un interesant roman scris de Nicole Baart. Intitulat Departe, romanul poate fi cumparat astazi cu o reducere de 58%, asa ca in loc de 26 de lei puteti cumpara cartea cu doar 11 lei.

Cumpara cartea de aici.

Despre Departe, de Nicole Baart:

„O poveste despre dragoste, speranta, despre intimitate si pierderea ei, despre minciuni si consecintele lor devastatoare. Viata romanticei Danica Greene se da peste cap atunci cand sotul ei, Etsell, de profesie pilot, dispare in mod misterios in timpul unui zbor in Alaska. Nu stie ce sa creada si nici cum sa reactioneze. A ramas vaduva sau, pur si simplu, barbatul pe care il adora a parasit-o? Desi are fobie de avioane si zbor, Danica porneste in cautarea sotului, care se dovedeste ca i-a fost infidel. Odata ajunsa in Alaska, tanara se vede nevoita sa isi infrunte temerile si durerea si incearca sa isi dea seama daca nu cumva isi pierduse deja barbatul inainte ca acesta sa fi disparut.  Departe a fost ca o calatorie extraordinara care m-a facut sa ma simt tamaduita si renascuta. Un omagiu adus iubirii in toate formele ei – intre un barbat si sotia acestuia, intre surori, precum si intre mame si fiice – m-a durut sufletul cat am citit Departe, dar si mai mult am suferit cand am ajuns la ultima pagina si povestea s-a terminat.“ – Nicolle Wallace

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Oameni care au schimbat lumea", o noua aparitie cu Libertatea

Next Article

Decolare digitală cu David Hockney

Related Posts

Total
0
Share