fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Descopera lumea emotionala a copiilor

thompson_pachet2Renumit psiholog de copii, autor apreciat si conferentiar deosebit de activ pe teme de parentaj, Michael Thompson a reusit sa determine parinti din intreaga lume sa reconsidere modul in care isi cresc copiii: mai deschisi si mai empatici, mai atenti la nevoile lor emotionale, mai constienti de rolul esential pe care il joaca in dezvoltarea si transformarea lor in adulti echilibrati si fericiti.

Editura Herald ne ofera 30% reducere la un pachet format din 3 carti scrise de Michael Thompson. Vezi aici cartile

Prin cartile sale apreciate de milioane de cititori, dar si prin modul sau direct de a li se adresa parintilor, Michael Thompson ne aduce tuturor perspectiva competenta a specialistului in psihologia copilului, care te va ajuta cu siguranta sa descoperi si sa intampini nevoile copilului tau.

Pentru ca ne dorim sa te ajutam deopotriva pe tine, ca parinte, in incercarea fireasca de a-ti intelege si sprijini copilul pe parcursul dezvoltarii lui fizice si emotionale, dar si pe cel mic, prin crearea unui climat mai adaptat nevoilor sale, am pregatit pachetul de carti semnate de MICHAEL THOMPSON, care isi propune sa iti ofere cheia catre lumea interioara a copilului tau!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Intalnire cu Lucian Boia, Serban Marin si Radu Paraschivescu

Next Article

Litera lanseaza seria Cavalerii Pardaillan

Related Posts

Total
0
Share