fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Dieta revolutionara prin portionare”, de Ian K. Smith (Editura Paralela 45)

dieta-revolutionara-prin-portionareDieta revolutionara prin portionare este un bestseller New York Times: ai acum la dispozitie dieta revolutionara care ofera rezultate spectaculoase si permanente, direct de la unul dintre membrii Consiliului de Educatie Fizica, Sport si Nutritie al Presedintelui S.U.A, Ian K. Smith.

Comanda de aici

In sase saptamani iti poti schimba viata. Nu te vei mai intreba ce sa faci ca sa scapi si de ultimele kilograme in plus sau cum sa treci de frustranta faza de stagnare, nici de ce nimic nu da roade in cazul tau. Rezultatele sunt dovedite: cei care au urmat Dieta revolutionara prin portionare a dr. Ian K. Smith au pierdut, in medie, noua kilograme, zece centimetri si doua masuri in numai sase saptamani!

Dieta prin portionare are in vedere si alti factori ai sanatatii:

  • > Reduce riscul de crestere a tensiunii arteriale;
  • > Diminueaza pericolul de aparitie a diabetului;
  • > Imbunatateste nivelul de energie al organismului.

Cei care urmeaza Dieta revolutionara prin portionare vor manca de multe ori pe zi – patru mese sau substitute ale acestora (supe, smoothie-uri, shake-uri) si trei gustari –, timp de sase saptamani.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Palma", de Christos Tsiolkas (Editura Litera)

Next Article

45% reducere la pachetele cadou de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share