fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doar azi: 4,05 lei pentru romanul “Benito Cereno”, de Herman Melville

benito-cerenoRomanul “Benito Cereno”, de Herman Melville, scos la Editura Humanitas se bucura astazi de un pret cu totul special: doar 4,05 lei. Pretul este cu o reducere de 73%, cartea costand in mod normal 15.00 lei.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Despre carte: Totul ii pare straniu inimosului capitan Delano pe vasul condus de Benito Cereno. Ce s-a intamplat cu o parte din echipaj? Cum se explica adanca melancolie a lui Don Benito? Pana unde poate merge ajutorul servitorului negru? O corabie e o lume in care nici un detaliu nu e lipsit de importanta. Dar Delano nu stie cum sa interpreteze micile intamplari de la bordul vasului pe care urca doar ca sa dea o mana de ajutor. Si timpul trece incet. Un joc psihologic de maxima tensiune, in care autorul lui Bartleby nu insala asteptarile. Observatia criticului: La acest roman timpul poate deveni un coautor redutabil.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate: "Istoria loviturilor de stat in Romania, Vol. 2. Esecul democratiei romane", de Alex Mihai Stoenescu

Next Article

250 de romane clasice cu pana la 77% reducere

Related Posts

Total
0
Share