fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doina Ruști, autoarea lunii octombrie. Cărți cu autograf și reduceri

Doina Ruști

Libris a nominalizat-o pe scriitoarea Doina Ruști drept autoarea lunii octombrie. Asta înseamnă că avem nu doar reduceri importante la cărțile autoarei, dar și posibilitatea de a ne alege cu autograful acesteia, pentru colecție.

Doina Ruști este o romanciera romana contemporana, nascuta in 15 februarie 1957 in judetul Dolj. Ea s-a impus in special prin romanele cu tematica diversa si constructie solida, cele mai multe aparute la editura Polirom. Fantoma din moara (2008), un roman amplu despre comunismul din Romania, a fost distins cu Premiul pentru Proza al Uniunii Scriitorilor, iar Lizoanca la 11 ani (aparut in 2009) a primit Premiul Ion Creanga al Academiei Romane. Cateva din romanele sale de fictiune sunt: Omuletul rosu, Zogru, Patru barbati plus Aurelius, Mata Vinerii, Logodnica etc., pe care le gasiti si in libraria online Libris.ro. Cel mai recent roman al sau se numeste Manuscrisul fanariot (2015). Doina Rusti este in prezent profesor universitar si scenarist.

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

Mii de cărți cu reducere de minim 50%. Doar azi!

Next Article
Litera

Promoție la cărți Litera - reduceri până la 50%

Related Posts

Total
4
Share