fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

E interesanta, costa doar 2 lei si are si transport gratuit. Ce sa fie?

adevarata-enciclopedie-a-prezentuluiSunt unele promotii care nu doar ca ne starnesc curiozitatea, dar ne si fac sa spunem un “wow”. Astazi am intrat putin sa vad ce e prin “Summer Fest“, o campanie de reduceri exploziva de la eMAG. Bineinteles, am mers repede la zona de carti sa vad ce si cum e pe acolo.

Si asa am descoperit adevarata enciclopedie a prezentului, adevaratul ghid al generatiei i-pod si al parintilor ei. O carte extrem de interesanta pe care o puteti primi acasa aproape gratis. Cartea costa doar 2 lei si are si transport gratuit.

Daca vrei si tu cartea “Adevarata enciclopedie a prezentului”, de Oliver Kuhn o poti cumpara doar de aici. Reducerea este una speciala, de 87%.

Despre carte:

Societatea produce pe banda trenduri, vedete si fenomene fanteziste si superficiale – fiind in acelasi timp o consumatoare docila a propriului sau scandal, a acestei desavarsite dezordini. Cele mai delirante manifestari ale vremurilor noastre – de la A la Z. Bun-venit in generatia tatuaj! Remake-uri si reality show-uri, inimi singuratice si maniaci de sudoku, bucatari cu buza de iepure si top-modele cu silicoane; ca si cum viata nu ar fi oricum suficient de grea, suntem bombardati zilnic cu toti idolii falsi, uneori amuzanti, alteori absolut rudimentari. Adesea ne simtim prea singuri in fata unei asemenea defilari grotesti. Ce anume ar trebui sa-mi placa? De ce anume trebuie sa ma feresc? Totul in Adevarata enciclopedie a prezentului, adevaratul ghid al generatiei i-pod si al parintilor ei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte cadou! "Arta de a (nu) pierde timpul", de Piers Steel

Next Article

Libertatea iti aduce vineri cartea "Cum m-am lasat de gandit"

Related Posts

Total
0
Share